Nieuwsarchief

za 3-10: clinic wandelvoetbal bij ONI

Op zaterdag 3 oktober aanstaande organiseert v.v. ONI een clinic Wandelvoetbal. De clinic zal worden verzorgd door de Old Stars van RKC Waalwijk, voortgekomen uit het project “Eredivisie is Meer dan Voetbal”. Met Old Stars kunnen 60-plussers voortaan als echte voetbalhelden samen bewegen bij RKC Waalwijk.

Wat is Wandelvoetbal?
Wandelvoetbal is een nieuwe tak van sport. Het zorgt gegarandeerd voor heel veel sportplezier voor de senior voetballer, die graag gezond aan het bewegen is , maar dan wel op een gedoseerde wijze. Wandelvoetbal kent een aantal spelregelaanpassingen ten opzichte van het reguliere voetbal. Zoals de naam al zegt: je mag niet rennen of hardlopen. Gebeurt dit wel? Dan krijgt de tegenstander een vrije trap! Ook de afmetingen van het veld zijn aangepast naar 20 bij 40 meter. Er wordt gespeeld met 6- of 7-tallen zonder keepers en er mag onbeperkt gewisseld worden!

U bent van harte welkom!
Bent u 60+, man of vrouw, geïnteresseerd in Wandelvoetbal en heeft u zin om mee te doen aan de door RKC Waalwijk verzorgde clinic?
V.V. ONI nodigt u graag uit voor de clinic op zaterdag 3 oktober 2015 op sportpark ‘t Wiel, Wielstraat 29a in ‘s Gravenmoer. De clinic start om 13:45 uur en duurt ongeveer drie kwartier.
Als u wilt mee doen aan de clinic, dan ontvang ik graag een kort bericht. Maar, opgeven is niet per sé nodig. En, u kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen om te kijken.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Adams, secretaris v.v. ONI, via e-mail (vvoni@ziggo.nl) of telefonisch (06-11042615).

Bij voldoende belangstelling is het de bedoeling om een vervolg te geven aan de clinic door een heuse Wandelvoetbalcompetitie in de regio op te zetten.

We nodigen u graag uit om bij v.v. ONI vrijblijvend kennis te maken met deze nieuwe vorm van voetbal. We zien u graag op zaterdag 3 oktober!

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker