Nieuwsarchief

zorgverzekeringenactie Van Ierland

99. Van Ierland Assurantiën
Sluit via van Ierland uw zorgverzekering!
Wegens succes herhalen wij de zorgverzekeringenactie van de afgelopen 2 jaar. Hopelijk kunnen wij hier een vervolg aan geven! Wij willen u een goede en goedkope zorgverzekering aanbieden via Van Ierland Assurantiën. U helpt daar niet alleen u zelf mee vanwege de honderden euro’s premie die u jaarlijks kunt besparen maar ook S.V. Capelle! Voor iedere zorgverzekering die wordt afgesloten, incasseert S.V. Capelle €15,- .

Voorbeeld: Een gezin met vader, moeder, zoon en dochter (minimaal 18 jaar oud) sluiten allemaal een zorgverzekering, dan ontvangt S.V. Capelle 4 x 15 = €60,-

(Let op: De fee voor S.V. Capelle telt niet wanneer dezelfde leden van de afgelopen 2 jaar overstappen naar een andere zorgverzekering)

Wat moet u doen?
U kunt het nieuwe polisblad van uw zorgverzekering mailen naar info@vanierlandassurantien.nl zodat wij een vergelijking kunnen maken. U kunt ook telefonisch contact opnemen (0416-312143) om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw zorgverzekering over te sluiten naar een beter en goedkoper alternatief.

Tevreden over uw huidige zorgverzekering?
Ook dan kan het nog steeds interessant zijn aangezien Van Ierland bij veel maatschappijen (VGZ, Avero Achmea Delta Lloyd etc.) de maximale collectieve korting heeft zodat u bij dezelfde verzekeraar met dezelfde dekking een lagere premie gaat betalen. Ook dan helpt u SV Capelle met €15,- per zorgverzekering!

Vragen?
Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met Van Ierland Assurantiën.

✔ Telefoon: 0416-312143
✔ E-mail: info@vanierlandassurantien.nl
✔ Website: www.vanierlandassurantien.nl

Met vriendelijke groet,

Van Ierland Assurantiën
Ralph en Frank van Ierland

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker