Aan- en afmelden lid

Leuk dat je lid wilt worden van S.V. Capelle! Mocht je nog niet zeker weten of je wilt gaan voetballen, dan kun je altijd een keer proeftrainen bij de vereniging.

Senioren voetballers kunnen hiervoor contact opnemen met de ledenadministratie.

Jeugdvoetballers kunnen dit afstemmen met jeugdcoördinator Peter Kant: 06-20110412 / jeugdcoordinator@svcapelle.nl

Om lid te worden van de vereniging verzoeken we je het formulier aanvraag lidmaatschap S.V. Capelle in te vullen. Hierin staan ook het inschrijfgeld en de verschuldigde contributie vermeld.

Het formulier aanvraag lidmaatschap S.V. Capelle kun je tezamen met de eventueel vereiste kopie legitimatie / pasfoto afgeven bij of versturen naar:

Marcel Wagemakers
Paulus Potterstraat 7
5161 EV SPRANG-CAPELLE
E-mail: ledenadministratie@svcapelle.nl

Wil je jezelf afmelden als lid? Dan verzoeken we je bijgaand formulier in te vullen en dit in te leveren bij de ledenadministratie: formulier afmelding lidmaatschap S.V. Capelle.