Recreatie

Naast een afdeling voetbal beschikt S.V. Capelle ook over een afdeling recreatie(trimclub). Deze is op 2 mei 1979 opgericht. Wil je sporten met veel afwisseling dan ben je bij de trimclub op de goede plaats. Bij de trimclub sporten alle categorie├źn leeftijden. Er wordt gesport op de dinsdagavond: van mei tot eind september sporten we buiten op het sportpark van S.V. Capelle (18.45 uur tot 19.45 uur) en in de wintermaanden in de sporthal van school Villa Vlinderhof te Sprang-Capelle (19.00 uur tot 20.00 uur).

Je krijgt professionele begeleiding van Wil Faber. We beginnen met een warming up, waarbij het tempo flink word opgeschroefd met aansluitend conditietraining. De laatste 20 minuten worden er diverse balspellen gedaan zoals voetbal, basketbal, korfbal enz. Ook gaat de trimclub eens per jaar een gezellig avondje uit met evt. partner. Dus wil je op een gezellige en afwisselende manier aan je conditie werken, dan ben je van harte welkom. Je mag vrijblijvend 2 avonden mee sporten om te kijken of het bij je past.

Als je meer informatie wilt over de trimclub, neem dan contact op met Truus Konings: tel. 06-45020616 of via recreatie@svcapelle.nl

Voor meer informatie over het lidmaatschap van S.V. Capelle kun je contact opnemen met de ledenadministratie: ledenadministratie S.V. Capelle.

Copyright ┬ę 2013. All Rights Reserved.