Samenwerking sportschool Ready Set Go

Beste leden van S.V. Capelle,

ready go setVia deze weg willen wij ons als sportschool Ready Set Go bekend maken aan jullie. Sommige van jullie hebben ons inmiddels al gevonden en trainen met name in de zomerstop in onze sportschool. Maar het is zeker ook tijdens het voetbalseizoen de moeite waard om krachttraining te doen om zo de spieren op een andere manier te prikkelen, met name de zogenoemde core stability is zeker van belang om beter te presteren op het veld. Ook kan je doormiddel van kracht, stabiliteit en zeker ook lenigheid te trainen de kans op blessures verkleinen. We kunnen oefen/trainingsschema’s maken specifiek gericht op de spieren die jullie belasten tijdens een training of wedstrijd.

Ready Set Go wil de leden van S.V. Capelle het volgende bieden:

• Onbeperkt sporten: het hele jaar voor € 35 per 4 weken (minimaal 6 periodes).
  • 10 rittenkaart: 6 maanden geldig voor € 75.
  • Zomer abonnement: onbeperkt sporten in de zomermaanden voor € 75.

Van dit bedrag sponsort Ready Set Go een gedeelte aan S.V. Capelle

Keuze in vorm van trainen:

• Vrij trainen; er is altijd begeleiding aanwezig om indien nodig aanwijzingen te geven.
  • Specifiek programma: je kunt aan onze trainers vragen om een specifiek programma op jouw gericht.
  • Kleine groepen; je kunt ervoor kiezen om te trainen in een kleine groep, zodat we jullie (ook in spel vorm) kunnen uitdagen om net dat stapje verder te gaan. Doordat je met elkaar traint en daardoor wellicht net die ene herhaling meer maakt.
  • Ook kunnen we lessen inplannen, maar dit is altijd in overleg tussen de club en jullie. Dit omdat wij ruimte moeten hebben in onze zaal en er een trainer beschikbaar moet zijn.

Wij zien jullie graag terug in onze sportschool aan de Berkhaag 36 te Sprang-Capelle en danken de PR van S.V. Capelle voor deze samenwerking.

rgs image