Hollandse Avond: Uitverkocht!

—Update: uitverkocht!!!—

Geen kaartverkoop aan de deur!!!

Zaterdag 3 maart is het zover: De Hollandse Avond bij s.v. Capelle!

Ook dit jaar beloofd het weer een gezellige avond te worden. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en de kaarten zijn beperkt: vol is vol! Vorig jaar was deze avond ruim van te voren uitverkocht en moesten we leden teleurstellen: Koop daarom nu je kaartje aan de bar bij s.v. Capelle! Leden van de vriendenclub betalen € 15 per kaartje (max. 2 per lid) en niet leden betalen € 20 entree.

hollands def12

Dit jaar hebben we niemand minder dan John West en Willem Barth vastgelegd. De muziek, licht en geluid op deze avond wordt verzorgd door DJ Jim Vane. De avond begint om 20.30 uur en eindigt om 1.00 uur. Zorg dat je erbij bent en koop deze week je kaartjes voor deze spetterende feestavond of reserveer op vriendenclub@svcapelle.nl !

Ben je nog geen lid/donateur voor 2018 dan is dit een reden weer aan te melden en erbij te horen en onze vereniging financieel te ondersteunen!

Namens de vriendenclub