AED/reanimatiecursus 2019

Inmiddels enkele jaren op rij organiseert S.V. Capelle een AED/reanimatiecursus voor haar leden.

Met dank aan Wijnand Timmermans voor de voorbereidende werkzaamheden en de vrijwilligers van EHBO-vereniging afdeling Sprang-Capelle waardoor de cursus werd verzorgt, hebben ook dit jaar weer 17 leden de cursus mogen volgen.
De cursus heeft plaatsgevonden in 2 groepen op 6 mei en 17 juni.

Wij hopen van harte dat deze cursus enkel en alleen uit voorzorg zal plaatsvinden, echter heeft het verleden laten zien dat adequaat optreden levensreddend kan zijn.
Dit belang is ook onderkend door de club, waardoor is bewerkstelligd dat de cursus kosteloos aan de leden kan worden aangeboden.
Wij danken Van der Mast Consultancy en de Activiteitencommissie van S.V. Capelle voor hun financiële bijdrage.