Nieuwsarchief

Bier Buiken Bokaal 4.0

Zaterdag 9 juni vond op het Mandemakers Sportpark van S.V. Capelle al weer de 4e editie plaats van het 5 tegen 5 miniveld voetbaltoernooi om de Bier Buiken Bokaal. Net als de eerdere edities was ook dit toernooi weer zeer geslaagd.

Onder warme weersomstandigheden begonnen 22 teams ‘s ochtends aan het toernooi. Na de poulewedstrijden werden aan het einde van de middag de finales gespeeld. De Bier Buiken Bokaal werd gewonnen door “IHB + EX”, die in de finale het team van “FC Linksbuitenadem” versloegen. Het team “FC kom op tan” legde beslag op de 3e plaats. Naast het voetbaltoernooi was er ook nog het “snelheidschieten” dat gewonnen werd door “FC Linksbuitenadem”. De sportiviteitsprijs ging naar “Poar neem’n”.

Tijdens het toernooi was er volop muziek met DJ duo Piet & John. Na het toernooi volgde nog een gezellige feestavond met Bajo Sound en een optreden van Mike Angelo.

S.V. Capelle bedankt de organisatie van de Bier Buiken Bokaal en de Vriendenclub van S.V. Capelle voor de goede organisatie van dit toernooi. Ook gaat dank uit naar de betrokken vrijwilligers / scheidsrechters en de vele sponsoren.

Zie ook: fotorapportage Bier Buiken Bokaal 4.0

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker