Nieuwsarchief

do 25-8 / vr 26-8 / za 27-8 Waalwijk Cup

Dit jaar vindt het toernooi om de Waalwijk Cup plaats op het Mandemakers Sportpark van S.V. Capelle. Gedurende 3 dagen voetballen de mannen en vrouwen voetbalteams uit de gemeente Waalwijk om deze felbegeerde cup.

Donderdagavond 25-8 begint het vrouwentoernooi vanaf 19.00 uur. Hierna begint op vrijdagavond 26-8 om 19.00 uur het mannentoernooi. Op zaterdag 27-8 voetballen zowel de mannen als vrouwen: vanaf 10.00 uur begint het vrouwentoernooi met aansluitend de finales. In de middag voetballen de mannen vanaf 13.30 uur met hierna eveneens de finales. DJ Bart zal tijdens het toernooi zorgen voor gezellige muziek.

Het toernooireglement is in te zien via de volgende link: reglement Waalwijk Cup 2022. Onderstaand het wedstrijdprogramma van deze drie dagen. Aanvullend zijn hier t.z.t. ook de uitslagen beschikbaar, die live bijgewerkt worden. De uitslagen zijn ook via de volgende links zichtbaar:

live uitslagen Waalwijk Cup vrouwen

live uitslagen Waalwijk Cup mannen

Foto’s van het toernooi worden gepubliceerd op: S.V. Capelle FBNog kort wat huishoudelijke zaken:

– Het is volgende week mooi weer. Bezoekers wordt gevraagd zo veel mogelijk op de fiets te komen. Kom je per auto zorg er dan voor dat je de wegen, toegang en nooduitgang van het sportpark niet blokkeert. Mocht dit wel gebeuren, dan riskeer je een stevige boete;

– Voor consumpties zijn bonnen verkrijgbaar. Alcoholische dranken zijn alleen verkrijgbaar als je in het bezit bent van een 18+ bandje.

Tot eind augustus bij S.V. Capelle!

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker