Jan van Arckel VR – S.V. Capelle VR (0-5)

Er was goed getraind van de week, zoals ik dat wil zien. Het gaat steeds beter: de opkomst is goed en de goede focus komt er steeds meer. Als dat vorige week op het eind ook het geval was, dan hadden we 3 punten gehad en nu maar 1. Dus vandaag wilde ik gelijk weer druk zetten op de helft van de tegenstander en dat lukte goed, want in de 10e minuut een schot van Ilse op doel: 0-1. Er zat een foutje van de keepster bij, maar je moet ook af en toe wat geluk hebben. We gebruikten de ruimte, die we kregen op de vleugels en in de 40e minuut werd dat beloond door de 0-2 via Carlijn.

In de rust aangegeven om ons niet te laten intimideren door de overtredingen, die gemaakt werden op onze speelsters. De flanken werden gewisseld en spits Carlijn benutte in de 50e minuut een goed opgezette aanval: 0-3. Het spel verplaatste meer naar het middenveld waar nogmaals flink uitgedeeld werd door de speelsters van Jan van Arckel. Maar we gingen niet in hun spel mee en bleven de aanval zoeken. Carlijn werd alleen voor de keepster gezet en maakte het goed af: 0-4 en een hattrick. De wedstrijd ging verder en Ilse dacht we maken er nog maar een: 0-5 in de 87e minuut.

Super gedaan dames en ook onze wisselspeelsters waren goed ingevallen. Hier moeten we iedere week gezamenlijk aan werken en laten zien dat we een echt team zijn. Samen hebben we deze prestatie op de mat gelegd. Nogmaals proficiat dames.