Nieuwsarchief

nieuwe grondwatervoorziening

Het voetballen ligt stil, maar het onderhoud van het Mandemakers Sportpark gaat door. Onlangs heeft onze sproei-installatie een behoorlijke update gehad. Dit was een project welke in opdracht van de gemeente Waalwijk door Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. en Vos Capelle met enkele onderaannemers is uitgevoerd. Ook de onderhoudsploeg van S.V. Capelle was hierbij betrokken.

Doelstelling van het project was o.a. om beter grondwater te verkrijgen, omdat er al meer dan 50 jaar veel last was van ijzerhoudend water. Ook is de technisch installatie verbeterd / vernieuwd. Om beter grondwater te verkrijgen is er een nieuwe put van 70 meter diep op een andere plaats geslagen (ter vergelijking: de oude was 35 meter diep).

Vastgesteld kan worden dat het een zeer geslaagd project is geweest: de waterkwaliteit is duidelijk verbeterd en dit geldt ook voor de technische / sproei-installatie. Op dit moment worden er nog wat kleine openstaande punten afgewerkt. S.V. Capelle wil Van Wijlen, Vos Capelle en de onderhoudsploeg bedanken voor de goede samenwerking en de gemeente Waalwijk voor de opdracht. Zie onderstaande link voor een fotorapportage.

fotorapportage nieuwe grondwatervoorziening

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker