Nieuws van onze vriendenclub!

Vrienden van s.v. Capelle,

De kerst staat alweer bijna voor de deur en dat betekent alweer het laatste kantinefeestje van het jaar, daarna zal onze kantine tot donderdag 3 januari dicht zijn.

Zaterdag 22 december vindt de jaarlijkse kerstborrel weer plaats! De muziek wordt deze middag verzorgd door dj Robin van Herwijnen. Trek je foute kersttrui uit de kast en maak kans op een leuke prijs!  Jullie zijn allemaal welkom vanaf 15:00 in de kantine van Sv Capelle voor een hapje en een drankje. Er is gezorgd voor een gratis bewaakte garderobe en voor de kleine gasten is er een knutselhoek ingericht!  Daarnaast zal het spectaculaire RAD VAN FORTUIN draaien met fantastische! prijzen zoals o.a. een midweek of weekend GLAMPING (oftewel glamoureus kamperen)! Je kunt je aanmelden voor de kerstborrel aan de bar of door een mailtje te sturen naar vriendenclub@svcapelle.nl

De vriendenclub heeft nog meer goed nieuws: in 2019 gaat de vriendenclub verder! We hebben een nieuwe groep enthousiaste leden gevonden en met elkaar hopen we er weer een mooi feestelijk jaar van te maken en samen met jullie nog meer te realiseren voor onze mooie club.

In 2019 weer donateur van de vriendenclub worden?
* Voor 25,- ben je al lid van de Vriendenclub Sv Capelle!
* Junior lidmaatschap kost 12,50! Voor leden tot 18 jaar
Naast het feit dat je bijdraagt aan de mooie projecten die voor de club gerealiseerd worden, krijg je uiteraard ook nog een leuk voordeel bij het aanschaffen van tickets (max. 2 per lid) voor de feestavonden in 2019! Je kunt je aanmelden als donateur bij een van ons tijdens de kerstborrel, aan de bar of door een mailtje te sturen naar vriendenclub@svcapelle.nl of het bedrag overmaken naar het rekeningnummer van de stichting NL 08 RABO 0304372234 .

Tot dusver staan de volgende evenementen gepland in 2019:
– Hollandse avond op 30 maart 2019
– Bierbuikenbokaal i.s.m. het 3e elftal op zaterdag 15 juni 2019
– Vriendenclubavond met thema in medio oktober 2019
– Kerstborrel 21 december 2019
Hebben jullie nog tips of leuke ideeën, laat het ons gerust weten!

Hopelijk allemaal tot ziens bij de kerstborrel, wij hebben er in ieder geval zin in!

Vriendenclub s.v. Capelle.