S.V. Capelle Sinterklaasfeest 2018

Wat hadden onze kleintjes er zin in… vol spanning waren ze in afwachting van de Sint en zijn Pieten.

Na een korte toespraak van jeugdvoorzitter Gerben van den Broek, kwamen er al 2 pietjes de kantine van S.V. Capelle binnen gehuppeld. Samen met de jeugdvoorzitter hebben de pietjes alvast een warming-up gedaan, waarbij de stembandjes van de kinderen werden opgewarmd en de armpjes en de beentjes werden losgegooid.

Ook werd door de jeugdvoorzitter de uitslag van de Sint Nicolaas loterij bekend gemaakt (Uitslag Sint Nicolaas Loterij 2018). Dit jaar zijn er 4.054 loten verkocht. De topverkopers werden in het zonnetje gezet en kregen daarvoor een leuk presentje.

Daarna was het grote moment daar….. Sinterklaas is gearriveerd in de kantine. Samen met nog enkele pieten werden zij warm onthaald door de kinderen. Sinterklaas vroeg de kinderen bij hem op het podium te komen zitten. De kinderen mochten vragen stellen aan de Sint en er werd gezongen.

Natuurlijk kon het clublied niet ontbreken op dit geweldige feestje. Wat blijkt….., S.V. Capelle heeft toch wel een bijzonder plekje in het hartje van de Sint, want hij kon het clublied uit volle borst meezingen!!

En uiteindelijk natuurlijk de kadooooooootjes…..
Nadat alle kado’s waren uitgedeeld, werden de kodo’s tegelijk uitgepakt. Wat een hoop blije gezichtjes…

Maar……, zoals aan alle mooie dingen, kwam ook aan dit Sinterklaasfeest een einde. De kinderen hebben de Sint en zijn Pieten uitgezwaaid. Tot volgende jaar maar weer!!!

DAAG SINTERKLAASJE, DAAG, DAAG, ZWARTE PIET! TOT VOLGEND JAAR!!!