Nieuwsarchief

selectie S.V. Capelle seizoen 2018-2019

De selectie van S.V. Capelle voor het aankomend seizoen 2018-2019 krijgt langzamerhand gestalte. Praktisch de gehele selectie blijft intact, maar helaas zal er wel afscheid worden genomen van Ate Zijlmans (stopt aangezien het niet langer te combineren is met zijn drukke werkzaamheden), Isak Dedic (vertrekt naar Baardwijk aangezien hij vanaf komend seizoen ook op zaterdag zal moeten gaan werken) en Alfonso Ndongala (vertrekt naar RWB), maar hier staan tegenover de komst van Gijs Reijns en Storm van Boxel (beiden WSC), Perry Ophorst (RWB), Daryll-Lee Maasland (Berkdijk) en Onur Ulusan (Unitas zo).

Tevens zal de selectie van S.V. Capelle volgend seizoen worden uitgebreid met maar liefst 12 spelers uit de succesvolle selectie van O19 welke afgelopen zaterdag nog het kampioenschap behaalde in zijn competitie. Deze talentvolle lichting herbergt zeker een aantal talenten welke op termijn kunnen uitgroeien tot vaste steunpilaren van S.V. Capelle 1.

Met de komst van al deze spelers is de selectie van S.V. Capelle voor aankomend seizoen nagenoeg compleet en vooral de komst van Onur Ulusan, afgelopen seizoen spelend voor Unitas zondag 1 in de eerste klasse zondag en hiermee gepromoveerd naar de hoofdklasse, zal een extra impuls zijn om de jonge spelers en alle overige spelers naar een hoger niveau te brengen en hopelijk de volgende sportieve stap als groep te gaan maken.

Wij wensen alle nieuwkomers veel sportief succes en plezier bij S.V. Capelle!

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker