Uitnodiging Sinterklaasviering 30 november 2018

Ook dit jaar zal Sinterklaas samen met zijn Pieten weer een bezoek brengen aan onze vereniging. Net als andere jaren maken we er een groot feest van op vrijdag 30 november a.s. van 18.00 tot +/- 20.00 uur.

Uw kind is van harte welkom op dit feest als:

• Uw zoon of dochter voetbalt en nog geen 9 jaar oud is (is dit het geval dan wordt uw kind automatisch uitgenodigd en hoeft u niets te doen).
  • Uw zoon of dochter niet voetbalt maar wel lid is van S.V. Capelle en in de leeftijd is van 0 tot en met 8 jaar (vul het onderstaande inschrijfformulier in en lever het in bij de bar in de kantine).
  • U zelf lid bent van S.V. Capelle of van de trimclub en uw zoon of dochter in de leeftijd is van 0 tot en met 8 jaar (vul het onderstaande inschrijfformulier in en lever het in bij de bar in de kantine).

Uiterste inleverdatum zaterdag 10 november!!

Klik hier voor een downloadbaar / printbaar inschrijfformulier.

U mag het formulier ook mailen naar: jeugdactiviteiten@svcapelle.nl

Sinterklaas stelt het erg op prijs als uw kind een mooie tekening of knutselwerkje voor hem meebrengt!