Nieuwsarchief

verslag Almkerk VR – S.V. Capelle VR

Wij gingen zaterdag 6 mei met een goed gevoel uit naar Almkerk, terwijl Almkerk toch 5de staat. De wedstrijd werd op kunstgras gespeeld, waar spelers toch wat problemen ondervonden wat tot uiting kwam in het loopvermogen. Almkerk begon gelijk druk te zetten om te laten zien dat er in Almkerk voor ons niets te halen was. Maar ze kwamen bedrogen uit: we konden goed mee voetballen met de tegenstander, maar helaas niet scoren. Zoals het hele seizoen bij ons het probleem is, vandaag was het niet anders. De beste kansen waren voor ons: een paar keer alleen voor de Almkerk keepster, maar het geluk zat niet mee. De ruststand was 0-0.

We hadden vandaag Ilse als keepster die het geweldig deed. Iedereen gaf zich voor 100% en we werden beloond: in de 70e minuut kwamen we op 0-1. We bleven de aanval zoeken voor de 0-2. Onze voorwaartse werd goed in stelling gebracht, maar werd op brute wijze onderuitgehaald. Anders was ze alleen op de keepster af gegaan. We kregen een vrije trap meer niet. Even later een overtreding van een Almkerk speelster, maar die mocht doorgaan. Via een afstandsschot werd het 1-1. In de 81e minuut een klutsbal in onze zestien, die voor de voeten van een speelster van Almkerk komt: 2-1. We kregen nog kansen voor de 2-2, maar het zat niet mee, want op ongelukkige wijze viel de 3-1. Da’s helaas de pech die we dit seizoen wel vaker hebben. Het team werd weer niet beloond voor de grote inzet, die aan de dag gelegd werd, waarbij we voor de winst bleven gaan.

Ik ben toch trots op de dames dat ze er in zijn blijven geloven heel het seizoen, ondanks de tegenslagen dit seizoen. Ik hoop dat iedereen het team trouw blijft om met hopelijk enkele nieuwe dames het seizoen 2017-2018 te starten. Daarom hebben we op zaterdag 10 juni een vriendinnenmiddag voor meiden en dames. Ik hoop dat er veel aan willen sluiten, omdat het gezellige teams zijn van S.V. Capelle. En dat de vriendinnenmiddag dan voor iedereen een geweldige middag is geweest.

Johan Luijten
trainer S.V. Capelle dames

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker