Nieuwsarchief

verslag Altena – S.V. Capelle

Na een matig paasweekend met twee nederlagen moest S.V. Capelle in een zonnig Nieuwendijk op bezoek bij nummer twee Altena. In verband met blessures waren er bij Capelle de nodige mutaties. In de openingsfase gebeurde er weinig voor beide doelen. Na circa een kwartier een overtreding op Quinten van Caem binnen de 16 meter van Altena. Serhan Eyupoglu benutte de toegekende strafschop en dus 0-1. Hierna nog een schietkans voor Capelle via Isak Dedic, maar zijn inzet werd geblokt. Enkele minuten was S.V. Capelle wel doeltreffend. Quinten van Caem werd via een lange bal in stelling gebracht, omspeelde de Altena keeper en zette de 0-2 op het scorebord. Afgezien van een kopbal wist Altena nauwelijks gevaarlijk te worden. In de slotfase van de eerste helft werd het voor S.V. Capelle nog mooier. Eerst zorgde Isak Dedic met een vrije trap voor de 0-3. En kort hierna werd een corner van Isak Dedic ingekopt door Serhan Eyupoglu en dus 0-4 bij rust.

DSCN2786

Na de hervatting nam S.V. Capelle gas terug en kon het leunen op de ruime 0-4 voorsprong. Altena had in de 57e minuut pech met een schot op de lat. In de 65e minuut moesten de gastheren na een rode kaart met 10 man verder. S.V. Capelle kreeg nog een goede kans via Isak Dedic, die alleen op het Altena doel af kon, maar niet doeltreffend was. In de 80e minuut deed Altena via Thijs van Helvert nog wat terug: 1-4. In de blessuretijd volgde nog een strafschop voor Altena. Julian Geelhoedt bepaalde de eindstand op 2-4. S.V. Capelle revancheerde zich met deze overwinning en heroverde weer de tweede plaats op Altena. Zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen het Dongense Olympia’60.

za 7-4-2018: Altena – S.V. Capelle 2-4 (0-4)
14) 0-1 Serhan Eyupoglu
22) 0-2 Quinten van Caem
45) 0-3 Isak Dedic
45) 0-4 Serhan Eyupoglu
80) 1-4 Thijs van Helvert
90) 2-4 Julian Geelhoedt