verslag GDC – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag in Eethen op bezoek bij GDC. In de 7e minuut een mooie actie van Jimmy Moonen, die een pass gaf op Jurgen van Selst. De laatste zag zijn schot over gaan. Hierna nog enkele schietkansen voor beide partijen. Capelle keeper Erik Kuijsten redde halverwege de eerst helft goed op een hard schot van een GDC-er. Kort hierna een vrije trap van Vedad Hadzic, die belandde bij Serhan Eyupoglu. Helaas voor Capelle ging zijn kopbal op de lat. GDC zag even later een kopbal net over het Capelle doel heen gaan.

Na de rust gebeurde er in eerste instantie weinig voor beide doelen. In de 60e minuut veranderde dit: een voorzet van GDC vanaf rechts werd ingekopt door Maarten van Wijlen en dit betekende de 1-0. Even later later kwam Capelle met 10 man te staan na 2x geel. Bij GDC gebeurde kort hierna hetzelfde en dus stond het weer 10 tegen 10. In de slotfase leek Serhan Eyupoglu uit een vrije trap de 1-1 binnen te koppen, maar deze werd afgevlagd vanwege buitenspel. Onterecht zo bleek uit duidelijke camerabeelden vanaf een telefoon, maar hier had Capelle weinig aan: de 1-0 bleef staan. Hierna was S.V. Capelle niet meer gevaarlijk en leed het een 1-0 nederlaag. S.V. Capelle blijft tweede in 3D, maar zag NEO’25 wel weer dichterbij komen. Komende zaterdag ontvangt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark het Bossche BLC.

za 5-5-2018: GDC – S.V. Capelle 1-0 (0-0)
60) 1-0 Maarten van Wijlen

foto’s: Marcel Wagemakers