Nieuwsarchief

verslag GVV’63 – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag in Gameren op bezoek bij GVV’63. Al na enkele minuten de voorsprong voor de gastheren. Vanaf de zijkant werd de bal voorgegeven en hieruit kopte Daniel Bouma de 1-0 binnen. Even later had GVV’63 pech met een schot op de paal. Kort voor rust nog een goede kans voor GVV’63, die goed gered werd door Capelle keeper Remon van Rijswijk. Capelle zelf creëerde weinig kansen. Pas op slag van rust was er vanuit een corner een schietkans voor Roy van Delft, die gepakt werd door de GVV’63 doelman.

Kort na de rust viel Capelle verdediger Christian van Hilst en raakte hij even buiten bewustzijn. Gelukkig was er snel hulp en bleek later in het ziekenhuis dat Christian het naar omstandigheden goed maakt. Na de hervatting raakte GVV’63 in de 55e minuut nogmaals de paal. In de slotfase drong Capelle meer aan en kreeg het kansen via Sijmen Branderhorst, Roy van Delft, Ate Zijlmans en Stefan Zopfi, maar deze wisten het net niet te vinden. De 1-0 bleef dus staan en dus bleven de punten in Gameren. A.s. zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen Sparta’30.

za 23-11-2019: GVV’63 – S.V. Capelle 1-0 (1-0)
03) 1-0 Daniel Bouma

foto’s: Marcel Wagemakers