verslag S.V. BLC – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag in Den Bosch op bezoek bij de nummer 3 van 3D BLC. S.V. Capelle kreeg in de eerste helft de betere kansen via Quinten van Caem en Ferry Caron, maar deze wisten het net niet te vinden. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft gebeurde er in eerste instantie weinig voor beide doelen, maar in de slotfase veranderde dit. In de 82e minuut een goede kans voor S.V. Capelle via Quinten van Caem, maar die zag zijn lobje over het Bossche doel gaan. Even hierna moest Capelle keeper Jasper Verduijn een schot van BLC onschadelijk maken. Kort voor tijd nog een gevaarlijk moment voor het BLC doel, waarbij Ferry Caron zijn inzet gepakt zag worden door de BLC doelman. De 0-0 bleef staan, waarbij er zeker voor S.V. Capelle deze zaterdag meer in had gezeten. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark tegen Sparta’30.

za 9-4-2022: S.V. BLC – S.V. Capelle 0-0

foto’s: Marcel Wagemakers