verslag S.V. Capelle – Altena

S.V. Capelle speelde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen het Nieuwendijkse VV Altena. Al in de 2e minuut de voorsprong voor S.V. Capelle: via een steekpass van Vedad Hadzic werd Jurgen van Selst in stelling gebracht en die rondde beheerst af: 1-0. Hierna nog schietkansen voor Capelle via Ate Zijlmans en Jurgen van Selst, maar deze gingen naast. Halverwege de eerste helft een grote kans voor de bezoekers, waarbij Bart Vermeulen een kopbal op de doellijn moest keren. Kort voor rust dacht Davey van Balkom voor Capelle de 2-0 te hebben gemaakt, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Aan de andere kant van het veld meteen hierna een mooi afstandsschot van Altena van 30 meter dat gelukkig voor Capelle op de paal belandde. Op slag van rust gebeurde dit ook aan de andere kant van het veld met een inzet van Serhan Eyupoglu.

DSCN1497

Na de hervatting gebeurde er in eerste instantie weinig voor beide doelen. Halverwege de tweede helft een kans voor Serhan Eyupoglu, die zijn inzet gepakt zag worden door de Altena doelman. Kort hierna een grote kans voor Altena, waarbij de kopbal goed gered werd door Capelle doelman Faries Indrigo. Tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers op gelijke hoogte: een voorzet vanaf rechts werd bij de tweede paal ingekopt door Kennith Kops. In de slotfase probeerde S.V. Capelle de overwinning nog binnen te halen en zette de Altena defensie onder druk. Ate Zijlmans kreeg twee goede mogelijkheden, maar keeper en paal stonden een doelpunt in de weg. Kort voor tijd brak de ingevallen Isak Dedic door op links. Zijn schot werd van richting veranderd, waardoor Altena doelman Visser kansloos was. Enigszins gelukkig, maar wel verdiend werd het 2-1. Kort hierna floot scheidsrechter Van Rijswijk af en behaalde S.V. Capelle de tweede overwinning op rij. Komende zaterdag speelt Capelle weer thuis: GDC uit Eethen komt dan op bezoek.

za 30-9-2017: S.V. Capelle – Altena 2-1 (1-0)
02) 1-0 Jurgen van Selst
80) 1-1 Kennith Kops
90) 2-1 Isak Dedic