verslag S.V. Capelle – Dongen

S.V. Capelle voetbalde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen het zaterdagteam van Dongen. In de 12e minuut kwamen de bezoekers op voorsprong: S.V. Capelle verdedigde niet attent en Remon Koenen profiteerde hiervan en schoot Dongen naar de 0-1. In de fase hierna kreeg S.V. Capelle enkele mogelijkheden op de gelijkmaker. Eerst zag Quinten van Caem een kopbal net naast de paal van het Dongen doel gaan. Even een later een inzet van Geert van den Broek, die naast ging. Kort voor rust was Sander van den Broek nog dichtbij een doelpunt, maar het bleef 0-1.

Na de hervatting wist S.V. Capelle nauwelijks meer kansen te creëren. Ook Dongen nam weinig initiatief. Toch wisten ze in de 71e minuut de voorsprong te vergroten: via een van richting verandert schot werd het 0-2 en even later volgde via een afstandsschot de 0-3 en hierbij bleef het. Een enigszins geflatteerde nederlaag voor S.V. Capelle dat a.s. zaterdag op bezoek gaat bij Vuren.

za 25-3-2023: S.V. Capelle – Dongen 0-3 (0-1)
12) 0-1 Remon Koenen
71) 0-2 Timo van der Schans
83) 0-3 Floris van Dongen

foto’s: Marcel Wagemakers