verslag S.V. Capelle – MVV’58

S.V. Capelle voetbalde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen MVV’58 uit Meteren. De eerste helft was van beide kanten slecht met veel balverlies en weinig kansen voor beide doelen. De 0-0 bleef dan ook staan tot de rust.

Na de hervatting had MVV’58 het betere van het spel. S.V. Capelle verdedigde slordig en in de 56e minuut profiteerde MVV’58 hiervan. Silvio Lafranceschina schoot van dichtbij de bal in de linkerhoek: 0-1. Even later viel een hoekschop van Dominic Comerford rechtstreeks in het Capelle doel en dus 0-2. Capelle kon hier weinig tegenover zetten en kort voor tijd bepaalde Robin Jager met een mooi hard schot de eindstand op 0-3. Komende zaterdag gaat S.V. Capelle op bezoek bij nummer laatst BZC’14.

za 26-2-2022: S.V. Capelle – MVV’58 0-3 (0-0)
56) 0-1 Silvio Lafranceschina
63) 0-2 Dominic Comerford
83) 0-3 Robin Jager

foto’s: Marcel Wagemakers