verslag S.V. Capelle – Sparta’30

Op het eigen Mandemakers Sportpark voetbalde S.V. Capelle zaterdag tegen het Andelse Sparta’30. In de openingsfase kregen de bezoekers een goede mogelijkheid, maar ging het schot over het Capelle doel heen. In de 20e minuut de voorsprong voor S.V. Capelle: een corner van Lars van Caem werd binnengewerkt door Ferry Carron en dus 1-0. Kort hierna nog een goede kans voor S.V. Capelle, waarbij Quinten van Caem zijn inzet over zag gaan. Sparta’30 was enkele minuten later gevaarlijk via een kopbal uit een vrije trap, maar de 1-0 voorsprong voor Capelle bleef staan tot de rust.

Na de hervatting een duidelijk beter S.V. Capelle dat via een mooi schot van Julian van Pelt in de 55e minuut op 2-0 kwam. Hierna nog enkele mogelijkheden voor Capelle, maar het duurde tot de 73e minuut voordat S.V. Capelle weer scoorde. Via een goede actie van Lars van Caem werd Ferry Caron in stelling gebracht en deze zorgde voor de 3-0. Dit werd ook de eindstand, waardoor S.V. Capelle weer 3 belangrijke punten kon bijschrijven. Komende zaterdag gaat S.V. Capelle op bezoek bij Schelluinen.

za 16-4-2022: S.V. Capelle – Sparta’30 3-0 (1-0)
20) 1-0 Ferry Caron
55) 2-0 Julian van Pelt
73) 3-0 Ferry Caron

foto’s: Alwin Vos