Nieuwsarchief

verslag S.V. Capelle – Sparta’30

S.V. Capelle speelde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen het Andelse Sparta’30. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht voor de bezoekers. Sparta’30 kwam dan ook halverwege de eerste helft op voorsprong: een aanval over links werd afgerond door Lukasz Junatowski en dus 0-1. Enkele minuten voor rust nog een goede redding van S.V. Capelle keeper Jasper Verduijn op een inzet van Sparta’30.

Kort na de rust kreeg Sparta’30 nog een goede mogelijkheid, maar van dichtbij werd over het Capelle doel heen geschoten. Gaandeweg de tweede helft nam S.V. Capelle wat meer initiatief. Het leek in de 77e minuut op gelijke hoogte te komen via een actie van Quinten van Caem, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Kort voor tijd volgde toch nog de verdiende gelijkmaker: Quinten van Caem legde af op Sander van den Broek, die de 1-1 binnenwerkte. In de slotfase nog een gevaarlijk moment voor het Capelle doel, maar Jasper Verduijn redde bekwaam en dus bleef de 1-1 staan. Komende zaterdag is S.V. Capelle vrij i.v.m. carnaval, waarna er op zaterdag 25-2 thuis gevoetbald wordt tegen NEO’25.

za 11-2-2023: S.V. Capelle – Sparta’30 1-1 (0-1)
26) 0-1 Lukasz Junatowski
89) 1-1 Sander van den Broek

foto’s: Marcel Wagemakers / Alwin Vos