verslag Schelluinen – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij de v.v. Schelluinen. S.V. Capelle begon matig aan de wedstrijd en verdedigde niet attent. Schelluinen kreeg hierdoor de nodige kansen. Via afstandsschoten van Erik Kerkhoven, Menno Dekker en Diego Kemp kwamen de gastheren halverwege de eerste helft al op 3-0 en deze stand bleef ook staan tot de rust.

In de tweede helft deed Schelluinen het rustiger aan. S.V. Capelle zelf wist nauwelijks kansen te creëren en moest in de 70e minuut nog een tegentreffer incasseren: via Yannick de Bondt werd het 4-0. In de slotfase wist S.V. Capelle toch nog te scoren: via een lange bal van Geert van den Broek werd Mateus Lampert in stelling gebracht en deze zorgde voor de 4-1 eindstand. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen Haaften. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op het Mandemakers Sportpark.

za 23-4-2022: Schelluinen – S.V. Capelle 4-1 (3-0)
11) 1-0 Erik Kerkhoven
18) 2-0 Menno Dekker
23) 3-0 Diego Kemp
70) 4-0 Yannick de Bondt
79) 4-1 Mateus Lampert

foto’s: Marcel Wagemakers