Nieuwsarchief

verslag Sleeuwijk – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij Sleeuwijk. Al na enkele minuten de voorsprong voor de gastheren. Sleeuwijk profiteerde van balverlies van Capelle en Frans van den Steenhoven schoot de 1-0 binnen. Hierna nog een grote kans voor Sleeuwijk, maar Capelle keeper Erik Kuijsten redde goed. Even later twee kansen voor S.V. Capelle via Vedad Hadzic en Jurgen van Selst, maar deze hadden geen geluk met de afwerking. Sleeuwijk kreeg ook enkele kansen, maar het duurde even voordat er weer gescoord werd. In de 42e minuut schoot Michiel Marinissen de 2-0 binnen.

DSCN2990

DSCN2993

DSCN2995

DSCN3024

DSCN3028

Na de rust maakte S.V. Capelle snel de aansluitingstreffer: via een mooi schot van Isak Dedic werd het 2-1. Vedad Hadzic kreeg hierna nog twee aardige kansen, maar deze was niet doeltreffend. In de 58e minuut was Sleeuwijk dit wel: via Jeffrey Molhoek werd het 3-1. S.V. Capelle verdedigde in deze fase zeer slordig en zag Frans van den Steenhoven in een kwartier 3 maal scoren en dus 6-1 in de 74e minuut. In de slotfase bepaalde Pasqualle Verwoerdt de eindstand op 7-1. Na drie overwinningen op rij nu dus een ruime nederlaag voor S.V. Capelle. S.V. Capelle staat nog steeds tweede in 3D, maar zag nummer drie NEO’25 wel dichterbij komen. NEO’25 komt zaterdag ook bij S.V. Capelle op bezoek en dus belooft het een mooie derby te worden.

za 21-4-2018: Sleeuwijk – S.V. Capelle 7-1 (2-0)
05) 1-0 Frans van den Steenhoven
42) 2-0 Michiel Marinissen
46) 2-1 Isak Dedic
58) 3-1 Jeffrey Molhoek
62) 4-1 Frans van den Steenhoven
65) 5-1 Frans van den Steenhoven
74) 6-1 Frans van den Steenhoven