verslag Vuren – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij nummer laatst Vuren. In de openingsfase drong Vuren aan, maar gelukkig voor Capelle waren de gastheren onzorgvuldig in de afwerking. S.V. Capelle kreeg aan de andere kant van het veld kansen via Sijmen Branderhorst en Alfonso Ndongala, maar deze waren niet doeltreffend. Kort voor rust nog een kans voor S.V. Capelle via Tygo de Jong, maar deze zag zijn kopbal over gaan.

Na de hervatting kwam S.V. Capelle al snel op voorsprong: Stan van Leijsen veroverde de bal, legde af op Sijmen Branderhorst en de laatste schoot met een mooi schot in de kruising Capelle naar de 0-1. Een kwartier later kwam Vuren echter weer gelijk: een afvallende bal uit een corner werd binnengewerkt door Ian van Wijk en dus 1-1. Enkele minuten later volgde weer de voorsprong voor Capelle: Ate Zijlmans schoot Capelle naar de 1-2 via een vrije trap. In de slotfase moest de Capelle defensie enkele malen nog in actie komen, maar de 1-2 bleef staan en dus weer 3 punten voor S.V. Capelle. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen Haaften.

za 8-2-2020: Vuren – S.V. Capelle 1-2 (0-0)
46) 0-1 Sijmen Branderhorst
60) 1-1 Ian van Wijk
64) 1-2 Ate Zijlmans

foto’s: Marcel Wagemakers