voorbeschouwing S.V. Capelle – Sparta’30

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle de 4e wedstrijd van dit seizoen thuis tegen Sparta’30 uit Andel. Vorig seizoen speelde S.V. Capelle thuis met 1-1 gelijk tegen de Andelnaren (doelpunt: Arnold van Pelt), terwijl uit met 2-0 werd verloren.

Sparta’30 verloor zaterdag verrassend thuis met 1-2 van Asperen, maar kent toch nog een redelijke competitiestart met 4 punten uit 3 wedstrijden. S.V. Capelle liet zaterdag na een 0-3 voorsprong onnodig punten liggen bij NEO’25 en liet de Sprangenaren terugkomen tot 3-3. Hierdoor raakte S.V. Capelle de (gedeelde) koppositie kwijt in 3D. Zowel Sparta’30 als S.V. Capelle hebben dus iets recht te zetten en derhalve zijn er volop ingredi├źnten voor een leuke wedstrijd.

Zaterdag wordt om 14.30 uur afgetrapt op het Mandemakers Sportpark. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Jerry Molenaar uit Ophemert.

S.V. Capelle – Sparta’30 (2015)

dsc_0405

Copyright ┬ę 2013. All Rights Reserved.