Waalwijk Cup Jeugd 2019

Op zaterdag 12 januari werd er door de jeugdteams van WSC, Baardwijk, RWB, Waspik, NEO’25, SSC’55 en S.V. Capelle weer gestreden om de Waalwijk Cup. Dit jaar kwam het beter uit in het speelschema om in de winter te spelen, gelukkig begonnen we met redelijk weer, maar werd het helaas later nat en koud.

Resultaten deelnemende teams S.V. Capelle:
JO19 – 4de plaats
JO17 – 3de plaats
MO17 – 4de plaats
JO15 – 6de plaats
JO13 – 6de plaats
JO11 – 2de plaats
JO9 – 5de plaats
JO7 – 1ste plaats

Overall resultaat van de meetellende toernooien:
1ste plaats  RWB
2de plaats  WSC
3de plaats  Waspik & S.V. Capelle
5de plaats Baardwijk
6de plaats  Neo’25
7de plaats  SSC’55

Op het Mandemakers sportpark speelden de JO9 en MO17 teams hun wedstrijden, ondanks het niet al te beste weer werd er veel strijd geleverd en was er veel publiek om te kijken. We bedanken natuurlijk alle scheidsrechters, maar in het bijzonder Pia v.d. Berg omdat ze zelf heeft gevoetbald en in de korte pauzes ook nog een aantal wedstrijden heeft gefloten, respect en een groot voorbeeld van een echt Capelle hart.

Helaas telt het resultaat van de JO7 niet mee in het klassement. Toch zijn we erg blij met het veroveren van de eerste plaats:

Uitslagen en standen van de toernooien bij S.V. Capelle zijn te vinden op www.tournify.nl/live/svcapelle