Nieuwsarchief

Waalwijk Cup jeugd

Afgelopen zaterdag 11 januari werd in de gemeente Waalwijk weer op 7 locaties gestreden om de Waalwijk Cup door de verschillende leeftijdsgroepen van de voetballende jeugd. Ook dit seizoen is gekozen voor het spelen om de Waalwijk Cup in de winterstop, daar er rond de zomervakantie geen geschikt tijdstip voorhanden was. Koning Winter blijft dit jaar gelukkig weg, de wedstrijden werden dan ook onder prima omstandigheden gespeeld op de diverse kunst- en grasvelden. Er werd dit jaar in 8 categorieën gestreden, waaronder een meisjesteam.

Winnaars per leeftijdscategorie:

JO7 vv Baardwijk ( 6de plaats S.V. Capelle )
J09 Neo’25 ( 5de plaats S.V. Capelle )
JO11 SSC’55 ( 7de plaats S.V. Capelle )
JO13 vv Baardwijk ( 5de plaats S.V. Capelle )
JO15 vv Baardwijk ( 5de plaats S.V. Capelle )
JO17 WSC ( 4de plaats S.V. Capelle )
MO17 vv Baardwijk ( 5de plaats S.V. Capelle )
JO19 WSC ( 4de plaats S.V. Capelle ) Voor uitslag zie: www.tournify.nl/live/waalwijkcupjo19

Bij S.V. Capelle is er dit jaar voor gekozen om met veelal combi teams mee te doen aan alle categorieën. Vaak werd er dan ook door jongere spelers in een hogere categorie gespeeld.

Naast een wisselbeker voor elke categorie is er voor de club die over alle toernooien in totaal het beste resultaat weet te behalen ook nog een wisselprijs beschikbaar gesteld. Na afloop van het JO19-toernooi is deze uitgereikt op het Mandemakers sportpark van S.V. Capelle. Dit jaar werd er ook voor het eerst gewerkt met een nieuwe puntentelling, daar kwam uit naar voren dat Baardwijk dat in totaal 36 punten scoorde bij 6 toernooien de uiteindelijke winnaar was.

Iedereen heeft weer genoten van al het talent dat er loopt in onze regio.

Tot volgend jaar, organisatie Waalwijk Cup jeugd

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker