Nieuwsarchief

AL 25 ZORGVERZEKERINGEN AFGESLOTEN!

Zoals u eerder heeft kunnen lezen op onze website heeft Van Ierland Assurantiën een actie voor alle leden van S.V. Capelle. Voor iedere zorgverzekering die via Van Ierland Assurantiën wordt afgesloten krijgt S.V. Capelle € 15,- ! Op dit moment staat de teller op 25 zorgverzekeringen. Dit heeft S.V. Capelle al € 375,- opgeleverd. Het is nog lang geen 1 januari dus wij hopen dat het aantal nog flink zal toenemen.

U kunt heel makkelijk premie besparen op uw zorgverzekering door uw huidige polisbladen te e-mailen naar info@vanierlandassurantien.nl. Van Ierland maakt voor u een vergelijk en bekijkt welke zorgverzekeraar het voordeligst is. Het kan uiteraard ook zo zijn dat uw huidige zorgverzekering het beste bij u past, ook dan kunt u wellicht een premievoordeel krijgen aangezien Van Ierland hoge collectiviteitskortingen heeft bij meerdere zorgverzekeraars. U blijft dan bij dezelfde zorgverzekeraar en betaald minder! Enkele voorbeelden hiervan zijn: VGZ, CZ, Delta Lloyd en Avero Achmea.

Zelf een vergelijking maken via zorg.bijvanierland.nl en een verzekering afsluiten is ook erg simpel, het handige is dat u direct een uitgebreid advies krijgt als u exact aangeeft wat u verzekerd wilt hebben. U kunt ook kiezen voor een quickscan, de naam zegt het al. Met de 3e optie kunt u polisvoorwaarden gemakkelijk inzien en vergelijken met andere zorgverzekeraars.

Vragen?
Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met Van Ierland Assurantiën.

✔ Telefoon: 0416-312143
✔ E-mail: info@vanierlandassurantien.nl
✔ Website: www.vanierlandassurantien.nl

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker