Nieuwsarchief

PR-commissie

Het drijven van een sportvereniging zonder de steun van een solide groep sponsoren is financieel niet mogelijk. Wij zijn onze sponsoren daarom ook zeer dankbaar.

Om voldoende sponsoren aan de club te binden is een pro-actieve houding noodzakelijk. Met ingang van seizoen 2015/2016 is de PR-commissie opnieuw opgezet.

De PR-leden houden zich bezig met het werven van nieuwe sponsoren, maar zijn ook het aanspreekpunt voor huidige sponsoren. Voor vragen en of opmerkingen kunt u zich wenden tot een van de PR-leden of een mail sturen naar sponsoring@svcapelle.nl.

De sponsormogelijkheden bestaan uit sponsoring van reclameborden langs het hoofdveld, reclameborden 2e ring langs het hoofdveld, reclame op de beeldschermen in de kantine, website banners, shirt/trainingspak- en elftalsponsors. Deze lijst is niet uitputtend, want daarnaast zijn overige sponsormogelijkheden denkbaar, bijvoorbeeld sponsoring van (onderhoud van) het AED-apparaat, BHV-cursussen voor leden en wat al niet meer van voorbeelden waarbij de kosten gedekt kunnen worden door sponsorgelden.

De PR-commissie bestaat uit de volgende PR-leden:

Foto_volgt

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker