Nieuwsarchief

kantine opening nieuwe seizoen

De S.V. Capelle kantine zal donderdagavond 13 augustus voor het eerst weer geopend zijn. In eerste instantie is de kantine hierna ook beperkt op zaterdagmiddag open, waarna later weer de reguliere opening zal volgen.

Sjoerd, Thea en het overige barpersoneel zijn blij straks weer open te kunnen gaan, maar vragen van iedereen wel actieve medewerking om de van toepassing zijnde RIVM richtlijnen goed op te volgen. Help het kantinepersoneel hiermee door gasten, die zich niet aan de regels houden, hierop te wijzen.

Kort samengevat:

1. Blijf altijd thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook al zijn het milde klachten, dan s.v.p. niet het sportpark / kantine bezoeken. Laat je bij twijfel altijd testen.

2. Houd vanaf 18-jarige leeftijd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Dit met uitzondering van personen, die tot een gezamenlijke huishouding behoren.

3. Volg altijd de aanwijzingen van het barpersoneel op en volg de aangegeven richtingen. Let op: ingang en uitgang kantine zijn vanaf heden gescheiden.

4. Was bij binnenkomst / na toiletbezoek altijd grondig je handen.

5. Betaal zo veel mogelijk contactloos via pin.

6. Wanneer je je niet houdt aan de richtlijnen van de overheid, dan kan de toegang tot het sportpark / kantine worden ontzegd. Schade, die S.V. Capelle lijdt door het handelen in in strijd met de geldende richtlijnen, wordt op de overtreders verhaald.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker