Nieuwsarchief

ledenvergadering S.V. Capelle 2024

Afgelopen donderdag vond weer de ledenvergadering van S.V. Capelle plaats. Voorzitter Coert van Caem opende de vergadering en had een korte terugblik op het afgelopen seizoen. Een aantal S.V. Capelle jeugdteams behaalde kampioenschappen. Qua senioren voetbal waren de prestaties wisselend. Met name van belang was dat S.V. Capelle 1 zich veilig speelde in de 4e klasse door als 6e te eindigen.

Hierna werden de financiën van de vereniging besproken en hieruit bleek dat, ondanks alle uitdagingen, deze bij S.V. Capelle goed op orde zijn. Dit mede dankzij de steun van de leden / sponsors. De bestuursleden John Treffers en Marcel Wagemakers werden herkozen. Coert van Caem bedankte alle leden, vrijwilligers en sponsors van S.V. Capelle voor hun inzet / bijdrage.

Na het officiële programma volgde de uitreiking van de “Vos-Van Wijlen” man, het klassement voor de beste speler van S.V. Capelle 1, door de initiatiefnemers Ron Vos en André van Wijlen. De top 3 bestond dit seizoen uit Ferry Caron (3e plaats), Glenn Vos (2e plaats) en de winnaar werd Jasper Verduijn met 288 punten.

Hierna volgde de uitreiking van de topscorers prijzen. Deze ging bij de selectie naar Quinten van Caem (8 doelpunten), bij de overige senioren naar Tijn Adam (6 doelpunten) en bij het 7×7 voetbal naar Onno Damen (24 doelpunten).

Frank van Ierland reikte de prijs uit voor de meeste assists bij S.V. Capelle 1 en die werd gewonnen door Quinten van Caem en Ferry Caron met allebei 4 assists.

De prijs voor de hoogste trainingsopkomst van de selectie ging naar Bart Vermeulen met 73 trainingen. Sven Stokkermans werd tweede met 72 trainingen en Thom van Pas en Maikel van Baardwijk legden met 68 trainingen beslag op de derde plaats.

S.V. Capelle kijkt terug op een geslaagde vergadering.

Zie voor meer foto’s: FB verslag ledenvergadering

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker