Nieuwsarchief

verslag S.V. Capelle – Asperen

S.V. Capelle voetbalde zaterdag de laatste competitiewedstrijd in 3D tegen Asperen. Kort na de aftrap meteen al de voorsprong voor de bezoekers. S.V. Capelle was niet attent en via een van richting veranderd schot van Tareq Ibrahim werd het 0-1. Na 10 minuten een kans voor Capelle via Ate Zijlmans, maar zijn inzet werd gered door de Asperen doelman. Ook maakte deze even later een inzet van Arnold van Pelt onschadelijk. S.V. Capelle kreeg hierna nog een kopkans via Sijmen Branderhorst, maar ook deze wist het net niet te vinden.

20170513_143002

20170513_143505

20170513_143609

20170513_143826

20170513_153628

20170513_153950

Enkele minuten na de rust een grote kans voor de bezoekers, die goed gered werd door Capelle keeper Erik Kuijsten. S.V. Capelle kreeg later nog een kopkans via Sijmen Branderhorst, maar deze ging over. Hierna wist S.V. Capelle nauwelijks meer gevaarlijk te worden en kreeg Asperen nog enkele kansen om de voorsprong uit te breiden. Dit lukte uiteindelijk in de 80e minuut toen Hoessein Dia de 0-2 aantekende. Dit werd ook de eindstand. Door dit resultaat ging Asperen in de eindstand over S.V. Capelle heen en eindigde S.V. Capelle dit wisselvallige seizoen als 6e in 3D.

za 13-5-2017: S.V. Capelle – Asperen 0-2 (0-1)
01) 0-1 Tareq Ibrahim
80) 0-2 Hoessein Dia