Nieuwsarchief

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Vanaf dinsdag 2 oktober kunnen leden van Rabobank De Langstraat stemmen in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank leden ontvangen hiervoor een persoonlijke stemkaart per post, die deze week bezorgd wordt. Graag meteen even stemmen op S.V. Capelle! Vraag ook je familie / kennissen dit te doen, want hoe meer stemmen des te groter het sponsorbedrag voor S.V. Capelle. Er kan gestemd worden tot en met zondag 14 oktober.

Log met je stemcode in via deze link:

stemmen Rabobank Clubkas Campagne

Ieder lid heeft 5 stemmen. Je kunt maximaal 2x op S.V. Capelle stemmen door twee maal op het groen-witte kruisje te klikken.

Bovenstaande betekent dat je na het steunen van S.V. Capelle 3 stemmen overhoudt. Met tennisvereniging TC Raoktum en IJsclub Het Eendennest hebben we afgesproken dat we elkaar bij deze clubkas campagne zullen steunen. Bij deze daarom het advies om ook op deze mooie verenigingen uit Sprang-Capelle te stemmen.

Klik na het stemmen rechtsboven op het “oranje > teken”, hierna op “bevestig mijn stemmen” en tot slot op “keuze verzenden” en je hebt gestemd.

Bedankt voor je stem!

N.b.: stemmen is een kleine moeite. Mocht het je echter niet lukken om te stemmen, gooi dan de stemkaart niet gelijk weg, maar mail de stemcode naar clubkas@svcapelle.nlRabobank Clubkas Campagne

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker