Nieuwsarchief

ter herinnering: corona richtlijnen

Helaas kennen de corona besmettingen weer een stijgende lijn. Ter herinnering daarom nog een keer een samenvatting van de al eerder gecommuniceerde NOC*NSF richtlijnen, die van toepassing zijn op sportverenigingen. Help S.V. Capelle en het kantinepersoneel door gasten, die zich niet aan de richtlijnen houden, hierop te wijzen. De volledige protocollen c.q. meer informatie is te vinden op de websites van de KNVB / NOC*NSF.

Kort samengevat:

1. Blijf altijd thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook al zijn het milde klachten, dan s.v.p. niet het sportpark / kantine bezoeken. Laat je bij twijfel altijd testen.

2. Houd buiten de voetbalvelden vanaf 18-jarige leeftijd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Dit met uitzondering van personen, die tot een gezamenlijke huishouding behoren.

3. Volg altijd de aanwijzingen van het barpersoneel op en volg de aangegeven richtingen. Let op: ingang en uitgang kantine zijn gescheiden.

4. Was bij binnenkomst / na toiletbezoek altijd grondig je handen.

5. Betaal zo veel mogelijk contactloos via pin.

6. Wanneer je je niet houdt aan de richtlijnen van de overheid, dan kan de toegang tot het sportpark / kantine worden ontzegd. Schade, die S.V. Capelle lijdt door het handelen in in strijd met de geldende richtlijnen, wordt op de overtreders verhaald.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker