Nieuwsarchief

verslag NOAD’32 – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag in Wijk op bezoek bij de koploper van 3D NOAD’32. In de openingsfase een schietkans voor Isak Dedic, die zijn inzet naast het NOAD’32 doel zag gaan. NOAD’32 had even later een goede kopkans, die naast ging. In de 25e minuut een directe vrije trap voor NOAD’32 net buiten de 16 meter van S.V. Capelle. Remy Schouwenaar mikte goed in de hoek en dit betekende de 1-0. S.V. Capelle kreeg kansen op de gelijkmaker via Serhan Eyupoglu, Jurgen van Selst en Sijmen Branderhorst, maar deze wisten het net niet te vinden. Aan de andere kant van het veld ook enkele goede mogelijkheden voor NOAD’32, maar bij rust stond het nog steeds 1-0.

DSCN1617

DSCN1622

DSCN1628

DSCN1631

DSCN1637

DSCN1647

Na de hervatting kwam NOAD’32 via een eigen doelpunt van Christian van Hilst al snel op 2-0. S.V. Capelle creëerde in het het restant van de tweede helft alleen enkele schietkansen, maar hierbij ontbrak de overtuiging. NOAD’32 wist eenvoudig overeind te blijven en kreeg ook de betere kansen. In de 83e minuut werd de wedstrijd beslist: NOAD’32 profiteerde van balverlies aan Capelle zijde en via de ingevallen Stefan van Herwijnen werd het 3-0. Kort hierna bepaalde een andere invaller, Ian Arendse, de eindstand op 4-0. Na twee overwinningen nu dus twee opeenvolgende nederlagen voor S.V. Capelle dat dit komende zaterdag in Herwijnen mag proberen recht te zetten tegen Herovina.

za 14-10-2017: NOAD’32 – S.V. Capelle 4-0 (1-0)
25) 1-0 Remy Schouwenaar
50) 2-0 Christian van Hilst (eigen doelpunt)
83) 3-0 Stefan van Herwijnen
85) 4-0 Ian Arendse