verslag S.V. Capelle – NOAD’32

S.V. Capelle speelde zaterdag op het Mandemakers Sportpark tegen de nummer 4 van 3D NOAD’32. Al na enkele minuten kreeg NOAD’32 een penalty na een overtreding van de Capelle defensie binnen de eigen 16 meter. S.V. Capelle keeper Erik Kuijsten stopte deze echter op fraaie wijze. Toch kwamen de gasten kort hierna wel op voorsprong. John Pootjes profiteerde van slecht verdedigen aan Capelle zijde en schoot de 0-1 binnen. Na circa een kwartier een gevaarlijke corner van NOAD’32, waarbij de daaropvolgende kopbal nog net van de lijn werd gehaald door Stefan Zopfi. In de 24e minuut volgde de 1-1: een vrije trap van Jory Broeders belandde bij Ate Zijlmans, die met een volley de gelijkmaker binnenschoot. Enkele minuten later stond S.V. Capelle echter al weer achter. Mathijs Fitters werd niet goed verdedigd en schoot de 1-2 binnen. Op slag van rust kwam S.V. Capelle weer gelijk: een vrije trap van Ate Zijlmans bereikte Robin Aerts, die na een passeeractie de 2-2 binnen werkte.

CIMG5031

CIMG5036

CIMG5040

CIMG5047

CIMG5048

Na de rust kwam S.V. Capelle snel op voorsprong: Raman Morad onderschepte de bal en via Davey van Balkom werd Jurgen van Selst in stelling gebracht, die S.V. Capelle naar de 3-2 schoot. Kort hierna een gevaarlijk moment voor het Capelle doel, maar NOAD’32 schoot voor een leeg doel naast. Hierna volgde nog een grote kans voor NOAD’32, maar gelukkig voor Capelle struikelde de aanvaller in kansrijke positie. In de 61e minuut moest Capelle met 10 man verder nadat Raman Morad na een overtreding met rood van het veld moest. NOAD’32 kreeg in de slotfase enkele goede kansen, maar pas diep in blessuretijd volgde de verdiende 3-3 via Mathijs Fitters. Mede door de andere uitslagen blijft het spannend in de subtop van 3D. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle weer thuis. Deze keer tegen Leerdam Sport’55.

za 8-4-2017: S.V. Capelle – NOAD’32 3-3 (2-2)
09) 0-1 John Pootjes
24) 1-1 Ate Zijlmans
28) 1-2 Mathijs Fitters
44) 2-2 Robin Aerts
46) 3-2 Jurgen van Selst
95) 3-3 Mathijs Fitters