Nieuwsarchief

Verslag S.V. Capelle – S.V. BLC

De tegenstander van de eerste thuiswedstrijd is S.V. BLC uit Den Bosch. Vorig seizoen won Capelle beide wedstrijden met forse cijfers.

S.V. Capelle start sterk. In de 11e minuut een fraaie actie van Jimmy Moonen op links, een voorzet van Daryll-Lee Maasland op Jurgen van Selst en die mist maar net. Vlak daarna kreeg BLC een corner maar deze was ongevaarlijk.


Capelle wordt pas echt gevaarlijk in de 25e minuut wanneer Onur Ulusan de bal verovert en een steekpass op Jurgen van Selst geeft, deze aarzelt en zijn schot wordt geblokt. Er gebeurde in de eerste helft niet veel meer totdat Onur Ulusan vanaf ca. 40 meter op goal schoot. In de 44e minuut werd het hierdoor 1-0 voor Capelle, prachtig doelpunt! Scheidsrechter Verhoeven fluit kort daarna voor de rustpauze.
In de 2e helft, de 55e minuut vrije trap voor Capelle. Onur Ulusan achter de bal. Hij schiet op de paal. Uit de rebound scoort Serhan Eyupoglu de 2-0. Serhan Eyupoglu wint in 66e minuut een kopduel, Jurgen van Selst kopt door op Quinten van Caem, maar Quinten ziet zijn schot net naast gaan. 10 minuten later speelt Serhan Eyupoglu de bal naar Quinten van Caem, die passeert de linksback en schiet de bal langs de keeper en langs de verkeerde kant van de paal. Net geen 3-0… Net voor tijd krijgt Jurgen van Selst nog een kans. Na een dieptepass van Onur Ulusan schiet Jurgen van Selst naast. BLC had weinig kansen gehad en S.V. Capelle wint verdient met 2-0 van S.V. BLC. De 2-0 is gefilmd van achter de goal.

Komende zaterdag speelt ons S.V. Capelle uit tegen Asperen. De wedstrijd begint om 15.00 uur.za 29-9-2018: S.V. Capelle – S.V. BLC 2-0 (1-0)
25) 1-0 Onur Ulusan
55) 2-0 Serhan Eyupoglu

 


foto’s: Coert van Caem

Hoofdsponsor S.V. Capelle:

Vos Capelle

Stersponsoren A-selectie S.V. Capelle:

Kofa Systeemplafonds & Wanden Stam Transport

S.V. Capelle 1 Van Ierland Assurantiën

S.V. Capelle “pupil van de week” mede mogelijk gemaakt door:

Hoveniersbedrijf Dennis Snijders

Wedstrijdballen schenkers S.V. Capelle seizoen 2017-2018:

Ad Groenenberg Autobedrijf Van de Werken

Intersport Kapsalon Your Style

Kofa Systeemplafonds & Wanden Kofa Systeemplafonds & Wanden

Maton Groep Spuijbroek Transport

Van Caem Transporten Van Ierland Assurantiën

Voetverzorging Margriet Vos Capelle

Wijnand Timmermans Zwart Transport

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

eXTReMe Tracker