a.s. zaterdag: S.V. Capelle – NEO’25

Zaterdag staat weer de derby S.V. Capelle – NEO’25 op het programma. In de openingswedstrijd van het seizoen bij NEO’25 speelde S.V. Capelle na een rode kaart een groot deel van de wedstrijd met 10 man, maar toch wist S.V. Capelle een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning (doelpunten: Jurgen van Selst / Vedad Hadzic). Vorig seizoen eindigde zowel de uitwedstrijd (3-3) als de thuiswedstrijd (0-0) in een gelijkspel.

S.V. Capelle speelde vorige zaterdag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop met 2-2 gelijk tegen Olympia’60. Na een 0-2 voorsprong was dit een enigszins teleurstellend resultaat. Toch liep Capelle nog een puntje in op koploper NOAD’32 dat zelf verloor. NEO’25 hervatte de competitie met een 2-1 nederlaag bij Altena. S.V. Capelle zal zaterdag moeten winnen om in het spoor te blijven van NOAD’32, maar ook NEO’25 zal voor de 3 punten willen gaan om aansluiting te houden met de subtop van 3D. Er staan dus de nodige belangen op het spel bij deze derby.

Zaterdag wordt om 14.30 uur afgetrapt op het Mandemakers Sportpark. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rick Sturm uit Oostkapelle.

S.V. Capelle – NEO’25 (2017)

CIMG4840