Nieuwsarchief

verslag S.V. Capelle – NEO’25

S.V. Capelle voetbalde zaterdag thuis tegen NEO’25. S.V. Capelle begon als medekoploper aan de wedstrijd, terwijl NEO’25 onderin 3D bivakkeerde. Daar was op het veld echter weinig van te zien: NEO’25 nam vanaf het begin het initiatief en drong S.V. Capelle terug. Nicky van Wanrooy profiteerde in de 8e minuut van matig verdedigen aan Capelle zijde: 0-1. Even later een rode kaart voor Capelle verdediger Lars van Caem wegens natrappen. Kort hierna volgde de 0-2 van NEO’25 via Mitch Soffner. Halverwege de eerst helft volgde de 0-3 via Matthijs van der Lee en was de wedstrijd feitelijk beslist.

Na de hervatting maakten Noah van Caem, Peter van Beek en Lars de Bruijn (2x) de nederlaag voor Capelle nog zuurder en werd de eindstand bepaald op 0-7. Komende zaterdag mag S.V. Capelle bij vv Haaften proberen deze nederlaag weer recht te zetten.

za 23-10-2021: S.V. Capelle – NEO’25 0-7 (0-3)
08) 0-1 Nicky van Wanrooy
18) 0-2 Mitch Soffner
23) 0-3 Matthijs van der Lee
62) 0-4 Noah van Caem
77) 0-5 Peter van Beek
86) 0-6 Lars de Bruijn
87) 0-7 Lars de Bruijn