verslag SSC’55 – S.V. Capelle

S.V. Capelle ging zaterdag in de Vrijhoeve op bezoek bij SSC’55. Voor beide teams waren de belangen groot: SSC’55 kon de punten goed gebruiken in de degradatiestrijd en S.V. Capelle moest winnen om in het spoor te blijven van koploper NOAD’32. Vanaf het begin van de wedstrijd bleek dat SSC’55 meer gemotiveerd was om deze derby te winnen. Het ging op zoek naar een snelle openingsgoal en kreeg deze ook toen Emanuel Nsita in de 12e minuut de 1-0 op het scorebord zette. S.V. Capelle zelf kon hier weinig tegenover stellen en voetbalde zeer matig. S.V. Capelle kreeg nog wel kort voor rust een kans via Vedad Hadzic, maar deze had pech dat zijn inzet gered kon worden. Vrijwel meteen hierna volgde voor SSC’55 de verdiende 2-0 via Joep Hamers. Vedad Hadzic had hierna de aansluitingstreffer nog kunnen maken, maar had wederom pech met een schot tegen de paal.

IMG_8492

In de tweede helft hetzelfde beeld. S.V. Capelle was niet in staat om de wedstrijd te kantelen c.q. de aansluitingstreffer te maken. SSC’55 kon hierdoor de wedstrijd eenvoudig uit voetballen. In de slotfase kwam S.V. Capelle door blessures nog met 10 man te staan. De ingevallen Kevin Knippels bepaalde in de blessuretijd de eindstand op 3-0.

Op Paasmaandag heeft S.V. Capelle gelijk kans op revanche voor deze slechte wedstrijd. Thuis wordt dan om 14.30 uur gevoetbald tegen koploper NOAD’32.

za 31-3-2018: SSC’55 – S.V. Capelle 3-0 (2-0)
12) 1-0 Emanuel Nsita
42) 2-0 Joep Hamers
90) 3-0 Kevin Knippels